HR-Chef/CHRO

Vi søger en dygtig CHRO til en af Danmarks førende E-commerce forretninger, der med sin erfaring og gode forretningsforståelse kan indgå i topledelsen og være med til at tage Trendhim til næste niveau.

De sidste fem år er Trendhim gået fra en lille virksomhed til en international E-commerce virksomhed med over 500.000 kunder om året. Vi har fart på! Og vores CHRO skal være med til at sikre, at vi har og udvikler organisationen til at fortsætte vækstrejsen.  

Du bliver en del af en ung, talentfuld og dynamisk organisation fyldt med dygtige folk. En organisation med stor frihed, mulighed for at udvikle sig og mulighed for at tage et stort ansvar. Opgaven er derfor at videreudvikle og strategisk investere i fremtiden. Trendhim har store ambitioner og vi forventer det samme af dig.
 

Trendhim er

Trendhim er en hurtigtvoksende international E-commerce virksomhed, der designer accessories til mænd og sælger dem direkte til kunderne online. Med mere end 6000 produkter og 13 house brands hjælper vi mænd i 28 lande på 18 sprog. De sidste 5 år er Trendhim vokset med Gazellefart og vi er gået fra 3 til 60 ansatte og vores plan er at fortsætte væksten med årlige vækstrater over 50%. Alt køres pt. fra vores kontor og lager i Horsens. 

Du kan læse mere om vores vision, mission, DNA, historie og kultur her: https://career.trendhim.com/our-dna

 

Ansvar

Du får det overordnede ansvar for at drive HR agendaen i Trendhim fra rekruttering til udvikling/afvikling af medarbejdere, kultur og alt derimellem.

 • Ansvaret for dit eget team.
 • Rekruttering
 • Performance, team- og lederudvikling
 • Løbende udvikling af organisationen (omstruktureringer, teamsammensætning, konstant udfordring af status quo)
 • Du bliver en vigtig del af den øverste ledelse, og forventes at udfordre og udvikle budgetter, strategier, arbejde med KPI’er og governance i forhold til bestyrelse og ledere
 • Ansvar for al personalejura
 • Samarbejde med advokater om personalejura og de fleste andre juridiske sider af forretningen
 • Personaleforening og alle andre administrative områder relateret til at drive organisationen
 • Styrke og videreudvikle kerneværdierne i forretningen.
 • Ansvarlig for at drive og udvikle visse dele af vores arbejde med ESG
 •  

Dig

Vi forventer, at du kommer med erfaring og har været med til at drive virksomhedens udvikling. Du har haft dit eget team, har en stærk forretningsforståelse og har indgået i et lederteam. Du har været med til at bygge og udvikle teams og organisationer og du har også været med til at omstrukturere og afskedige medarbejdere. Du har et internationalt mindset og trives med tech og E-commerce. Du er struktureret og dygtig til jura og kontrakter.  

Du er direkte i din kommunikation og sætter stor pris på ærlighed. Folk ved derfor altid hvor de har dig, og de ved altid hvad du forventer af dem.

 

Ansøgningsprocessen foregår fortløbende og afsluttes når vi har den rigtige kandidat.  

 

Ansøg og fortæl os

 1. Hvordan du vil gå til opgaven
 2. Hvorfor du gerne vil have opgaven
 3. Hvorfor du tror, at du vil være god til det (hint: vi elsker cases, tal, refleksioner osv.)
 4. Fortæl os hvad der er din største professionelle drøm og frygt
 5. Hvad du gør for konstant at udvikle dig

 
Apply
Share in your network
Application deadline:-
Location:Egeskovvej, 2a, 8700, Horsens
Contact person:
Sebastian Petersen HR-Chef/CHRO
Trendhim
www.trendhim.com

Contact HR in Trendhim
Phone: +45 2681 2153
job@trendhim.com
Please don't send CV or applications via email

Powered by Emply